SANITAIR

Herstellingen van sanitair

Na verloop van tijd kan een kraan beginnen lekken of de toevoer van het toilet niet meer goed afgeregeld zijn. Ook de afvoer van bijvoorbeeld de lavabo kan door slijtage lekken vertonen. In bepaalde gevallen kan sanitair makkelijk hersteld worden en wij bekijken telkens de meest interessante oplossing om je sanitair te herstellen.

Installatie en vernieuwing van sanitair

In bepaalde gevallen is het niet meer mogelijk om het sanitair te herstellen en moeten we nieuwe onderdelen plaatsen. Ook bij renovatiewerken kunnen we het volledige sanitair installeren.

Een aantal voorbeelden van installaties die we doen:

  • Watertellers: de waterteller hapert of geeft niet meer de juiste waterstanden. We vervangen de waterteller zodat de problemen verholpen worden. Tussentellers die ouder zijn dan 15 jaar worden het beste vervangen om fouten te voorkomen.
  • Caloriemeters: deze tellers meten het warmteverbruik van de centrale verwarming. Als deze tellers niet meer naar behoren werken, dan kunnen we die vervangen.
  • Flexibels voor aansluitingen: oude flexibels worden vervangen en via Farys gekeurd zodat je gegarandeerd een veilige aansluiting hebt.
  • Drukregeling: als er een te hoge druk is op de aanvoerleiding, dan kunnen we drukregelventiel plaatsen zodat de druk optimaal is en er geen problemen kunnen ontstaan.
  • Keukenkranen: we werken met alle gekende merken om een nieuwe kraan te plaatsen. Er bestaat ook de optie om kokend water uit de kraan te laten komen.
  • Bad -of douchekranen: meestal kiezen we hier voor thermostatische kranen waarmee je makkelijk de temperatuur van het water kunt regelen.
  • Een hangtoilet plaatsen: meestal werken we met de toiletten van  Geberit om de installatie te doen. Je kunt rekenen op een hoogwaardige kwaliteit en een mooi design voor een betaalbare prijs.
  • ...

Veilige en gekeurde aansluitingen

Bij de installatie van sanitair is het heel belangrijk om gerust te zijn dat de leidingen veilig en correct zijn aangesloten. De keuringen zijn verplicht voor binneninstallaties en privéwaterafvoer. Vooral bij renovaties is het belangrijk om dit in het achterhoofd te houden. Keuringen gebeuren via de waterbeheerder Farys en wij regelen een afspraak zodat je zonder zorgen kunt vertrouwen op het nieuw geïnstalleerde sanitair.