RENOVATIE

Renoveren van badkamer en toilet

De badkamer en het toilet kunnen zodanig verouderd zijn, dan het nodig is om te renoveren. Er zijn heel wat mogelijkheden om te renoveren, afhankelijk van het budget dat je ter beschikking hebt. Onze klanten kiezen meestal voor een budgetvriendelijke oplossing waarbij er zo weinig mogelijk breekwerk nodig is. Het oude sanitair wordt samen met een partner verwijderd en wij plaatsen de nieuwe toestellen op een nette en degelijke manier. Als je reeds een bouwpakket gekocht hebt, maar niet weet hoe eraan te beginnen, dan zorgen wij ook voor de correcte installatie en aansluiting.

De oude tegels van je badkamer krijgen een acrylwand zodat we de tegels niet moeten uitbreken. Voordeel van acrylwanden is de ruime keuze aan trendy kleuren en patronen gecombineerd met een optimale hygiëne. De wanden zijn namelijk volledig waterdicht, naadloos en schimmelvrij.

Naast de totaalrenovatie van een badkamer, is het ook mogelijk om enkel bepaalde delen van de badkamer te vernieuwen of te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een bad dat je graag wil vervangen door een inloopdouche. Er bestaan systemen om dit op een heel korte termijn te doen met beperkte hinder tijdens de werkzaamheden.

Renovatie van keuken

Heb je net met een bouwpakket een nieuwe keuken gemonteerd, maar ben je onzeker over hoe de leidingen en de afvoer op een juiste en veilige manier aan te sluiten? We zorgen ervoor dat alle sanitaire aanpassingen en voorzieningen professioneel worden gedaan. Door zelf je keuken te monteren en enkel het loodgieterswerk uit te besteden kan je heel wat geld besparen op je nieuwe keuken. Neem contact op voor meer informatie om je keuken gebruiksklaar te maken.